صفحه اصلی   ورود کاربران   چاپ صفحه  
امـروز : سه شنبه 28 شهریور 96
ليست اخبار   
  ارزش تغذیه ای قاووت
  تاریخ  ثبت خبر : 1396/04/15

قاووت يک فراورده سنتی کرمان می‌باشد که بسته به نوع آن از مخلوط چندین بذر، مغزی و گیاه با خاصیت دارویی تهیه می‌شود که به‌صورت مخلوط با شکر آسیاب می‌گردند. دانه گیاهان دارویی و مغزی‌های به‌کار رفته در قاووت می‌تواند منبع دریافت برخی ترکیبات ضروری برای انسان باشد. همچنین عصاره‌های حاصل از برخی نمونه‌ه

  چالش‌های فناوری و نوآوری ایران
  تاریخ  ثبت خبر : 1396/04/15

چالش‌های فناوری و نوآوری ایران پلتفرمی برای توسعه نوآوری باز در بنگاه‌های صنعتی چالش‌های فناوری و نوآوری سازوکاری برای حل مشکلات فنی بنگاه‌های صنعتی کشور به دست پژوهشگران و فناوران ایرانی در گوشه و کنار جهان است. ما تلاش می‌کنیم توان کلیه فعالان حوزه فناوری و نوآوری را برای خلق و توسعه راه‌حل‌های ف

  یست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران
  تاریخ  ثبت خبر : 1396/05/24

با استعانت از خداوند متعال و همکاری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، سازمانهای اجرایی و کارخانجات، بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران همانند سال های گذشته با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی و گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع

  راهنمای نوشتن کارآموزی
  تاریخ  ثبت خبر : 1396/04/18

با سلام، لطفا کارآموزی بر اساس فایل پیوست آماده و تا دهم شهریور (96/6/10) برای استاد راهنما ارسال گردد. لطفا حداکثر تا تاریخ 96/6/14 نیز بر گه های تائیدیه محل کارآموزی در پاکت دربسته تحویل دفتر بخش (خانم حسینی) داده شود. در صورت داشتن هر گونه سوال با استاد راهنمای خود در دانشگاه هماهنگ نمائید. بر

1



کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه شهید باهنر کرمان مي باشد.