صفحه اصلی   ورود کاربران   چاپ صفحه  
امـروز : سه شنبه 28 شهریور 96


معرفی 

بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شهید باهنر کرمان با پیگیری های دکتر محمدحسن فولادی از سال 1388 فعالیت خود را آغاز نموده و در حال حاضر دارای مقطع کارشناسی گرایش تبدیل مواد غذایی با امکانات آموزشی و پژوهشی در دست تجهیز شامل آزمایشگاههای میکروبیولوژی مواد غذایی، تجزیه مواد غذایی و پایلوت آموزشی-تحقیقاتی می باشد.



تعریف و هدف رشته صنایع غذایی

مهندسی علوم و صنایع غذایی به رشته ایی اطلاق می شود که طی آن مواد خام غذایی (گیاهی و حیوانی) فرآوری شده و جهت مصرف آماده می گردد. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، بسته بندی و نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر، فعالیت کرده و هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.



توانمندی های فارغ التحصیلان بخش علوم و صنایع غذایی

طراحی فرآیندهای مختلف در نگهداری و تبدیل مواد غذایی؛
استفاده بهینه از مواد اولیه کشاورزی و دامی و کاهش ضایعات در تبدیل محصولات کشاورزی؛
بررسی و تحقیق در خصوص بسته بندی محصولات غذایی مختلف و افزایش قابلیت نگهداری و ماندگاری آنها؛
بررسی و تحقیق در زمینه های افزایش کیفیت مواد غذایی و محصولات غذایی و سلامت آن در ارتباط با مصرف کننده؛
بررسی و تحلیل خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی مواد غذایی در طی فرآوری و نگهداری؛

 

تعداد دانشجويان در مقاطع مختلف

کارشناسي: 185 نفر
کارشناسی ارشد: -
دکتری: -

 







کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه شهید باهنر کرمان مي باشد.