صفحه اصلی   ورود کاربران   چاپ صفحه  
امـروز : سه شنبه 28 شهریور 96
اخبار آرشيو    
 مدیر سیستم
  یست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1396/05/24

با استعانت از خداوند متعال و همکاری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، سازمانهای اجرایی و کارخانجات، بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران همانند سال های گذشته با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی و گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع

 مدیر سیستم
  راهنمای نوشتن کارآموزی
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1396/04/18

با سلام، لطفا کارآموزی بر اساس فایل پیوست آماده و تا دهم شهریور (96/6/10) برای استاد راهنما ارسال گردد. لطفا حداکثر تا تاریخ 96/6/14 نیز بر گه های تائیدیه محل کارآموزی در پاکت دربسته تحویل دفتر بخش (خانم حسینی) داده شود. در صورت داشتن هر گونه سوال با استاد راهنمای خود در دانشگاه هماهنگ نمائید. بر

 مدیر سیستم
  ارزش تغذیه ای قاووت
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1396/04/15

قاووت يک فراورده سنتی کرمان می‌باشد که بسته به نوع آن از مخلوط چندین بذر، مغزی و گیاه با خاصیت دارویی تهیه می‌شود که به‌صورت مخلوط با شکر آسیاب می‌گردند. دانه گیاهان دارویی و مغزی‌های به‌کار رفته در قاووت می‌تواند منبع دریافت برخی ترکیبات ضروری برای انسان باشد. همچنین عصاره‌های حاصل از برخی نمونه‌ه

 مدیر سیستم
  چالش‌های فناوری و نوآوری ایران
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1396/04/15

چالش‌های فناوری و نوآوری ایران پلتفرمی برای توسعه نوآوری باز در بنگاه‌های صنعتی چالش‌های فناوری و نوآوری سازوکاری برای حل مشکلات فنی بنگاه‌های صنعتی کشور به دست پژوهشگران و فناوران ایرانی در گوشه و کنار جهان است. ما تلاش می‌کنیم توان کلیه فعالان حوزه فناوری و نوآوری را برای خلق و توسعه راه‌حل‌های ف

1



کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه شهید باهنر کرمان مي باشد.